Velux tetőablak különféle kialakítással, extrákkal.

Szponzorált tartalom

Velux tetőablak
Velux tetőablak

A tetőtér megannyi lehetőséget rejt magában. Ha kellő belmagasság és megfelelő alapterület áll rendelkezésre, klassz szobákat, lakásokat lehet kialakítani benne. Nem csak az egyenes falakon van lehetőség elhelyezni ablakokat, hanem Velux tetőablak segítségével a tető szinte bármely pontjára ablakot tudunk beszerelni.

Akár hálószobáról legyen szó vagy fürdőről, illetve egy olyan helységről, ahol bizony elkél a sok természetes fény, mint például a konyha – egy Velux tetőablak minden igényt ki tud elégíteni! Igazodva a jelenkori igényekhez, nem csak a hagyományos fehér színben elérhetők a termékek, hanem a fa természetességével vagy más modern színekben egyaránt.

A fa alapanyag még időtállóbb lehet a műanyag borításnak köszönhetően, illetve létezik fix, kézi működtetésű, valamint elektromos változatokban is. Sőt, ha szeretnénk, akkor napelemes működtetéssel is nyitható és zárható a tetőablakunk

Méretben szintén változatos paletta várja azokat, akik Velux tetőablak vásárlásán gondolkodnak. A dán cég méltán vívta ki a felhasználók bizalmát, ugyanis magas minőségben kínálja termékeit, melyek szinte bármely igénynek eleget tudnak tenni. Alapanyagukat tekintve a fa dominál, ugyanakkor mint azt már említettük, a kínálatban megtalálhatóak továbbá a fehérre festett fa és műanyag bevonattal ellátott fa tetőablakok.

Az üvegezés tekintetében a 2 rétegű biztonsági-, edzett- és extra hőszigetelő üveg választható a 3 rétegű szuper energiatakarékos üveg, valamint az 5 rétegű passzívház minőségű hőszigetelő mellett. Amennyiben kimagasló minőséget keres a tetőtéri ablakok között, akkor ajánljuk figyelmébe a Velux tetőablak megoldásokat!