Érdemes figyelni a téli gumi akciókat!

Szponzorált tartalom

téli gumi akció
téli gumi akció

Aki gyakran rendel, vagy rendelne webáruházakból, és valamiért új online üzlet után kell néznie, az gyakran esik abba a problémába, hogy mennyire bízhat meg a kinézett webáruházban – milyen minőségű terméket küldenek; kiér- e időben; milyen a garanciavállalásuk; és még lehetne sorolni azokat a kérdésköröket, amelyeket érdemes átgondolni rendelés előtt, főként, hogyha nagyobb értékben rendelünk meg valamit. Sajnos szerintem szinte mindenki járt már úgy, hogy utólag jött rá, hogy egy ilyen döntése nem volt éppen a legideálisabb, így nem csoda, hogy nem mindenki mer például autógumit rendelni még akkor sem, hogyha téli gumi akció van a láthatáron, elvégre a gyanúsan nagy leárazások is aggodalomra adhatnak okot.

Viszont el kell mondjam, hogy a https://gumidiszkont.hu/-ról való rendelés esetén biztos, hogy nem érheti csalódás az ember fiát-lányát! Én és baráti köröm már régóta törzsvásárlói vagyunk a webshopnak, mindig teljes elégedettségünkre – sosem volt még olyan, hogy késett volna a megrendelésünk vagy utólag szóltak volna arról, hogy kifogyott a rendelt termék a raktárkészletről, pedig aztán rendeltünk már egy párszor… és fussuk át gondolatban: mindannyian jártunk már így hasonlóan valamikor.

Nos, itt, ha főszezonon kívül adsz le rendelést minimum 4 autógumira, nemhogy nem kell aggódnod a szállítás gyorsasága miatt, de dél előtt történt rendelés esetén biztos, hogy már másnap nálad is lesznek az egyébként biztosan remek áron megrendelt téli (vagy éppen nyári) gumik! A téli gumi akciót például abszolút érdemes kihasználni, hogyha épp szükséged van újakra. A rendelés fizethető többféle módon is, ami szintén nagyban meg tudja könnyíteni az ember életét – és amiatt sem kell agyalni, hogy mi történik, hogyha közlik, hogy „bocsi, kifogytunk az adott termékből” – merthogy náluk ilyen nem történhet! Ez a remekül felépített rendszerüknek köszönhető, hiszen 10 percenként – igen, tíz percenként – frissül az adatbázisuk, ergo nagyon minimális, gyakorlatilag elhanyagolható annak esélye, hogy ilyen üzenetet kapj tőlük, még téli gumi akció esetén sem, amikor értelemszerűen megnő a vásárlások, rendelések száma náluk.

A garanciavállalás sem probléma: ennek időtartama igazából elég változó, de amiben biztos lehetsz, az az, hogy minden termékükre minimum 2 év garanciát adnak, ez ennél csak magasabb lehet. Mivel kizárólag új termékeket forgalmaznak, attól sem kell tartani, hogy a vártnál rosszabb minőségű autógumihoz jutsz hozzá, ha tőlük rendelsz. Én már kizárólag tőlük szerzem be az autógumikat, legyenek azok téliek vagy nyáriak – és nektek is ezt ajánlom!