Szúnyogháló

Szponzorált tartalom

szúnyoghálóHamarosan igencsak aktuális lesz a dolog, hogy hálót szereljünk az ablakokra, bár már most is találkozni elvétve egy-egy szúnyoggal. Sajnos elég sok a probléma ezekkel a rovarokkal, főleg azoknak, akik érzékenyek a csípésükre. De ne felejtsük el, hogy már olyan fajok is élnek hazánkban, amelyek kockázatot jelenthetnek bárkire.

A megoldás a szúnyogháló felszerelése, ami szerencsére már bárhol megoldható, így tényleg minden nyílászáróra felkerülhetnek, ha szeretnénk. Segítségével káros szerek nélkül védekezhetük a rovarok ellen, amelyek az apró lyukakon nem tudnak beférkőzni otthonunkba.

Több szúnyogháló típus is van a piacon jelenleg, köztük a fix, zsanéros, mobil vagy pliszé változatok. Ezek között mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást, hogy felvehesse a harcot a szúnyogok ellen. Nem számítanak az ingatlan adottságai ebből a szempontból, hiszen a legtöbb hálót egyszerűen instalálhatjuk, nincs szükség szakemberre vagy egyedi megoldásokra.

Ha úgy tetszik, akkor méretre szabják nekünk, ugyanakkor számolhatunk már azokkal a változatokkal is, amik roló szerűen működnek, illetve amelyeket a redőnyökbe építenek. A fix szúnyogháló kategóriában lehetőségünk van fix keretes műanyag vagy alumínium hálót választani, de létezik utóbbiból peremes kivitel is. Többféle színben elérhetőek.

Az alumínium keretes, mobil szúnyogháló azoknak ideális választás, akik hosszú távra terveznek és igényes megjelenésre vágynak. Ezek függőlegesen és vízszintesen egyaránt mozgathatók. Persze a zsanéros szúnyoghálókat is hosszú távra tervezték, tehát bőven akad miből válogatni, ha kíméletesen szabadulnánk meg a bogaraktól!