A mellplasztika árak több tényezőtől függnek.

Szponzorált tartalom

mellplasztika árak
mellplasztika árak

A statisztikák szerint a mellműtétek között a leggyakoribb beavatkozás a nagyobbítás, ám ezen túl még további lehetőségek is rendelkezésre állnak, például a felvarrás vagy kisebbítés, illetve kombinált plasztikai sebészeti műtétek is elérhetőek.

A mellplasztika árak esetében meghatározó maga az eljárás típusa, ugyanakkor ha például mellnagyobbítást szeretnénk, mely mint már említettük, a leggyakrabban végzett művi beavatkozás, akkor az implantátum fajtája is befolyásolhatja a végső árat.

Az Aesthetic Plasztikai Sebészet árak kapcsán részletes tájékoztatást nyújt az érdeklődők számára. Természetesen pontos összeget csak akkor tudnak meghatározni, ha a pácienssel már megtörtént az előzetes konzultáció, amely ingyenes a sebészet esetében.

Ha tehát mellplasztika árak iránt érdeklődsz éppen, akkor érdemes első körben felvenni a kapcsolatot az intézménnyel, hogy egy előre megbeszélt időpontban közösen fel tudjátok mérni a lehetőségeket, megoldásokat. Amint ez megtörtént, máris közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy végül mennyibe fog kerülni a mellplasztikai műtét.

Az implantátumok kapcsán gyártótól függően változnak az árak, így ha például mellnagyobbítás érdekében fordulsz plasztikai sebészhez, akkor azon belül is van választási lehetőséged, hogy milyen típusú-formájú implantátumot szeretnél és melyik gyártótól.

Körülbelül milyen mellplasztika árak azok, amikkel számolni lehet? 930.000 Ft-tól egészen 1590000 Ft-ig is terjedhet egy ilyen jellegű beavatkozás, ám utóbbi esetében az implantátum is a végösszeg részét képezi. Ezekért az árakért azonban mindent megkaphatsz, amire vágysz, illetve olyan magas szintű szakmai hátteret kaphatsz a beavatkozáshoz, mely lehetővé teszi, hogy biztonságos anyagokkal, szakértő kezekben kerüljön elvégzésre a mellplasztika.