Kézilabda sportstream gyártás highlights videóval és interjúkkal

Szponzorált tartalom

Kézilabda sportstream gyártás highlights videóval és interjúkkal
Kézilabda sportstream gyártás highlights videóval és interjúkkal

Hatalmas dicsőség, ha a családban egy sikeres sportembert tudhatunk magunk között. Unokahúgom az egyik neves magyar női kézilabda csapat játékosa. Idén a Magyar Kupa sorozatban is végig meneteltek. Mivel ezek nagyon fontos mérkőzések, ha tudunk, minden meccsre elmegyünk. Az egyik meccs időpontja alatt azonban elutaztunk, de gondoltuk a tv-ben vagy online majd úgyis lehet nézni. Azonban közölte a tévétársaság, hogy nem tudnak műsoridőt biztosítani a mérkőzésnek. Aggódni kezdtünk, hiszen így sehol sem tudtuk volna követni az eseményt, csupán a családtagok helyzetjelentéseiből.

Ekkor jött képbe az interneteskozvetites.hu, akik élő közvetítésekkel, livebroadcast és livestreaming adásokkal, sportstreaming-el és mindenféle közvetítő szolgáltatással foglalkoznak. Kézilabda sportstream gyártás highlights videóval és interjúkkal is elérhető náluk, amely megegyezik a tévés adás minőségével és formájával.

Ilyenkor az egykamerás streaming megoldás helyett, ugyan a klasszikus kameraterv szerint, de 5 profi kamerával folyik a közvetítés, ennek köszönhetően pedig több szögből is megfigyelhetőek a meccs történései. Minden kameraállásnak más szerepe van, amelyeket nemzetközi dokumentumok írnak elő és eszerint állítják be őket. Így egy összetett képet kaphatunk a meccsről, hiszen nem csak egy labdát követő kamera képét látjuk, hanem rengeteg közeli és távoli felvétel elénk tárul.

Kitelepült mobilstúdiójukkal vagy közvetítőkocsijukkal az adás hangminősége is kiválónak bizonyul. Professzionális eszközparkjukra nem érkezhet panasz.

Elérhetőek a szimpla közvetítés mellett olyan kiegészítések is, mint a sportkommentátor, a sportfelirat és lassítás visszajátszás opció is. Emellett highlights videókkal és interjúkkal is kérhető a sportstream adás. A highlights videóban a meccs csúcspillanatait, legfontosabb mozzanatait szedik össze a felvételekből még a mérkőzés alatt, majd egyben levetítik a közönségnek. Így egy kis összefoglalót kaphatunk a meccs végén, de akár még a meccs közben is, hiszen, ha van rá elég idő, ilyenkor is be szokták játszani ezeket a jeleneteket.

Nem egyszer volt már, hogy ők közvetítették a lányok meccseit, hiszen előfordul, hogy valóban ütközik valamilyen népszerűbb, más eseménnyel a mérkőzés, így nem lehetséges műsoridőt biztosítani nekik. Azonban sosem érkezett rájuk senkitől panasz, unokahúgom szerint a vezetőség is teljes mértékben elégedett volt velük mindig is.

Nem hiába, hiszen egy tapasztalt cégről van szó. Már 2010 óta működnek, azóta pedig több ezer projektben is részt vettek már, így hatalmas tudásra tettek szert az évek alatt. Sőt, többszörös Opten „A” és HVG „Ajánlott cég 2022” minősítésben is részesültek a működésük alatt.

Az aktuális mérkőzés közvetítését is remekül lehozták. Utazás közben tudtuk figyelni telefonról a mérkőzést, ez pedig hihetetlen nagy örömmel töltött el minket, mert semmiképpen sem akartuk kihagyni. A lányok persze nyertek, így még boldogabbak voltunk a meccs végére.

Érdekelne kézilabda sportstream gyártás highlights videóval és interjúkkal? Esetleg podcastet csinálnál, vagy valamilyen egyéb streaming szolgáltatás érdekelne? Egy egész kézilabdacsapat és a nézőközönsége nevében mondhatom, hogy az interneteskozvetites.hu a legjobb választás!