Autódekor reklámhoz.

Szponzorált tartalom

autódekor
autódekor

Az utcán sétálva vagy autózva megannyi hirdetéssel, reklámmal találkozhatunk. Elég csak egy 10 perces séta és máris vagy húszféle ilyet látunk. Ez a mondhatni hagyományos reklámmegoldás a mai napig működik, eléri a kívánt hatást, hiszen bár nehéz versenyezni az internetes hirdetésekkel, a nem digitális reklámok éppúgy megragadhatnak, megfoghatnak bennünket.

A kivitelezési részét tekintve már bonyolultabb a helyzet, mert míg a gyalogos vagy autós csak a nagy papír felületen lévő hirdetést látja, addig a reklámozó egy csomó pénzt beleölthet abba, hogy a város több különböző pontján láthassák hirdetését.

Az autódekor reklám célzattal a legjobb megoldás ebből a szempontból, hiszen minden olyan gépjármű felhívja magára a figyelmet, ami fel van matricázva. Innentől kezdve pedig meg is van a reklámunk, amiért csak egy helyre, egyszer kell fizetni, ha egy autót veszünk figyelembe. Bárhol is furikázzunk egy ilyen autóval a városban, azt sokkal többen fogják látni, mint egy szimpla reklámtáblát.

Jelenleg talán nincs is jobb megoldás a reklámozásra a nem digitális kategóriában. A Dekortár csapata a körülményekhez, igényekhez mérten a legjobb technológiát alkalmazza annak érdekében, hogy minél szebb, igényesebb és látványosabb legyen az autódekor!

Többféle lehetőség áll ehhez rendelkezésükre, akár 3D autódekor is készíthető, továbbá az sem szab gátat a fóliázásnak, ha nagy felületről van szó. A vágott fóliás-, nagyméretű színes- és 3 dimenziós autófóliák esetében a nem szabályos, íves és egyenetlen felületeket egyaránt dekorálni lehet. Teljesen mindegy, hogy milyen típusú vagy méretű gépjárműről van szó, bármelyiket fel lehet matricázni, le lehet fóliázni a megfelelő anyagokkal és technikákkal.

Még a bemélyedések alakját is képesek felvenni ezek a némileg rugalmas, időjárásálló fóliák, amelyek nyomtatását nyugodt szívvel bízhatjuk a Dekortárra!