A székhelyszolgáltatás új dimenziói

Szponzorált tartalom

szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/
szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

Mennyire vagy oda a tortákért? Én nem kifejezetten, ugyanakkor az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő mousse tortákat és a megunhatatlan sajttorta verziókat nagyon szeretem. Nem vagyok az a piskóta vagy vajas krém rajongó, nekem valahogy a klasszikus variációk annyira nem jönnek be. A hagyományos verziók közül inkább a vajas tészta az, amivel meg lehet nyerni, egy jó kis linzert például sosem utasítanék el, ahogyan a pitéket sem. De tortát nem tudnék mondani, amit annyira szeretnék, mint ezeket a sütiket. Érdekes, hogy világéletemben inkább a sós dolgokat szerettem, a sajtos pogácsáért, virslis falatkákért egyenesen odavagyok, sajnos minden egyes nap tudnám enni őket, de visszafogom magam, és inkább sütni sem állok neki természetesen…

No részben ezért sem vágnék bele saját sütis biznisz indításába, ellenben egy dekorral foglalkozó vállalkozáson már régóta gondolkozom. El is kezdtem nézelődni, hogy milyen lehetőségeim vannak, ha céget szeretnék alapítani. Egész hamar rátaláltam a szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ linkre, és megmondom őszintén, sokáig maradtam is az oldalon, annyira sok újdonságot olvastam rajta. Cégalapítással, cégmódosítással, valamint székhelyszolgáltatással foglalkoznak, ez utóbbi úgy érzem, hogy portfóliójuk egyik kiemelt eleme. A cégünkkel a székhelyünket a különböző szolgáltatásokkal együtt tehetjük Budapestre vagy Újlengyelbe, utóbbi előnye, hogy nem kell az IPA-t megfizetni az önkormányzatnak. Ez egyfajta plusz csábító körülmény, amivel nem véletlen, hogy sok kkv-t és multit is bevonzottak a településre. A székhelyszolgáltatás ráadásul személyes találkozás nélkül is intézhető – elegendő, ha felkeressük a céget a megadott telefonszámon, és már nyélbe is üthetjük a dolgot.

A szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalon ráadásul kiderül, hogy székhelyszolgáltatást már nagyon kedvező áron, extra hónapokkal és egyéb grátisz dolgokkal vehetjük igénybe. Semmiképp nem érdemes kihagyni e nagyszerű lehetőséget, tekintve, hogy nagyon baráti áron hirdetik. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak jól fog jönni ez az infó, amit most én itt megosztok, de mivel nagyjából csak kivonatolom a dolgokat, ezért mindenképpen ajánlom, hogy látogassatok el a honlapra is, mert a részletes infókat ott fogjátok megtalálni: szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ – illetve azt is tartsátok szem előtt, hogy mit foglal magában mondjuk a cégmódosítás vagy a székhelyszolgáltatás.

Csak biztatni tudok mindenkit, aki céget szeretne alapítani, hogy ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és ismerkedjen meg a Székhelycentrum ajánlataival. Nem fogjátok megbánni, ebben biztos vagyok!