Szuvenír pólók után egyedi póló nyomtatás.

Szponzorált tartalom

egyedi póló
egyedi póló

Van egy olyan furcsa szokásom, hogy valahányszor megfordulok valahol, akkor kell onnan szereznem egy emlék pólót. Általában az olyasmire szoktam hajtani, ami valamilyen módon kapcsolódik az adott országhoz, vidékhez, de erre nem mindig van lehetőség. Nem tudom miért alakult ez ki nálam, talán a gyűjtő szenvedélynek is köze lehet hozzá, de mostanra már egészen szép kis kollekcióm gyűlt össze. Na de mi a helyzet akkor, ha erre nincs lehetőségem,esetleg elszalasztottam az alkalmat, hogy szerezzek magamnak? Na, pontosan itt jött képbe az egyedi póló nyomtatása lolmarkt.hu oldallal, ami egy feliratos, mintás pólók készítésére szakosodott vállalkozás oldala. Itt aztán minden van, ami szem-szájak ingere, a hozzám hasonló mintás felső rajongók valódi Kánaánja. Órákig el tudok bogarászni a hasonló oldalakon, és az is előfordult már, hogy valami annyira megtetszett,hogy azonnal meg is rendeltem magamnak. De amikor legutóbb Cipruson jártam, akkor sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem magamnak szuvenír pólót. Ezt kellett az említett cég segítségével valahogy bepótolnom.

Csak akkor tudatosult bennem a hiány, amikor hazaérkeztem. Én szentül meg voltam róla győződve, hogy vettem magamnak egy emlékpólót, de a feleségem utóbb rávilágított, hogy csak nézegettem őket, végül viszont egyik mellett sem tettem le a voksomat. Nagyon bántotta dolog, hiszen egy több éves tradíció szakadt meg ezzel, eléggé le is voltam törve. A nejem valószínűleg látta ezt rajtam, és megpróbált valamilyen módon felvidítani, úgyhogy elkezdett alternatívák után kutatni. Így talált rá a lolmarkt.hu oldalára is, amit utána nagy örömmel meg is mutatott nekem. Előtte nem ismertem, de örök hála a sorsnak, hogy ezzel a szemfüles asszonnyal összehozott, és felfedezte nekem ezt a gyöngyszemet! Szerintem nem kell részleteznem, hogy mennyire lenyűgözött a rengeteg féle szín és minta, ezen kívül pedig az, hogy az egyedi póló nyomtatás is az egyik fő specialitásuk. Előtte már az is megfordult a fejemben, hogy ha kell, akkor órákat rászánok, de akár egy plázás pólónyomdában is csináltatok magamnak valamit, így viszont minden megoldódott egy csapásra.

Írtam is szinte rögtön a megadott email címre, hogy ez-és-ez vagyok, és nagyon szeretnék egy olyan pólót készíttetni, amin valami Ciprussal kapcsolatos minta van. Dióhéjban a sztorimat is leírtam, hogy ne legyen tévedés, és még csak véletlenül se a növényre gondoljanak. Óriási szerencse, hogy a nejem pont őket találta meg, ugyanis végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak, pár nap alatt le is zajlott az egyeztetés, hogy mi is a szívem hő vágya. A grafikusuk nagyon ügyes ember lehet, egyből kitalálta, hogy mire gondoltam, és több variációt is elküldött az általa kigondolt dologról. Nos, én egyből szerelmes lettem az összesbe, de végül csak ki kellett egyet választanom, ami a legközelebb állt a tökéleteshez. Így tehát ha utólag is, de elkészült a szuvenírem, az egyedi póló nyomtatás csodájának köszönhetően, és a futárszolgálat is nagyon hamar kihozta hozzám. Az az igazság, hogy anyagilag még így is jobban jártam, szóval elképzelhető, hogy a jövőben is hasonló módszert fogok alkalmazni. Ha el is jutok valahova, nem helyben fogok pólót vásárolni, hanem felkeresem a kedves lolmarktos embereket, és őket bízom meg azzal, hogy örök emléket állítsanak az újabb utazásomnak.