Sharp inverterről álmodom a felújított családi házunkra.

Szponzorált tartalom

Sharp inverter
Sharp inverter

Nagy vállalkozás a Balatonon

Nemrég nagy vállalkozásba kezdtünk: úgy döntöttünk, felújítjuk a csodálatos, szépséges családi házunkat. Vidéken, a Balaton-felvidéken van az otthonunk, napsütötte, csodálatos táj van körülöttünk. Igazán idilli gyerekkorom volt ebben a környezeteben. A Balaton amúgy is valamiféle különleges aurát varázsol erre a környékre, de ez a sok napsütés és a világító mezők körülöttünk… egyszerűen meseszép. Így amikor családilag felmerült a gondolat, hogy talán korszerűsíteni kellene az otthonunkat, nem is volt kérdés, hogy együttes erővel fogunk belevágni. Mindannyian értünk valamihez, így igyekeztünk összeadni a tudást, és kivenni a részünket a munkából. Mivel festőművész vagyok, így rám viszonylag későn, csak az enteriőr dizájnnál került sor, de addig is igyekeztem hasznossá tenni magam.

Így például minden munkálatnál segítettem takarítani, ebédet főzni, de még a tapétát is megtanultam, hogyan kell leszedni! Ami aztán az egyik családi ebéd során felmerült bennünk, hogy ha már ilyen jó adottságokkal rendelkezik a ház, miért nem használjuk ki jobban. A nap folyamatosan éri, nagyon jó fekvésű az ingatlan, a tetőszerkezetet is most újítottuk fel, úgyhogy elméletileg minden adott napelemek telepítéséhez. Igen ám, de a napelemes rendszer telepítését pontos és körültekintő felmérés előzi meg. Így hát mi is elkezdtünk utána nézni a szükséges lépéseknek, hogy mi kell majd a felméréshez, illetve hogy később milyen anyagokkal érdemes dolgozni. Így például most már azt is tudjuk, hogy a napelemes rendszer nem csak annyiból áll, hogy a napelemeket feldobjuk a tetőre. Ehhez tartozik egy úgynevezett inverter is, ami a napelemek által fogadott energiát olyan elektromos árammá alakítja át, amelyet aztán a hálózati áramra tudunk kötni.

Felújítás Sharp inverterekkel

Kicsit elkezdtünk annak is utána olvasni, hogy mely márkák lennének a legalkalmasabbak erre a feladatra. A keresgélés közben akadtunk rá a Sharp napelemekre és a Sharp inverterre, egyszóval a Sharp termékcsaládra. A Sharpot az tette különlegessé a szemünkben, hogy nagyon magas minőségű termékeket ígér a vásárlóknak. A márka maga egy japán kisvállalkozásból nőtte ki magát, és ma már az egyik vezető brand a napelem piacon. A Sharp inverterek és napelemek 25 év garanciával rendelkeznek. Ugyan azt előtte is tudtuk, hogy a napelem hosszú távú befektetés, ezen a számon még mi is meglepődtünk. Egy napelemes rendszer megtérülési ideje ugyanis kb. 10 év egy átlagos fogyasztású családi ház esetén, így utána még további 15 évünk lenne arra, hogy mindenfajta plusz ráfordítás nélkül élvezhessük a feltelepített napelemes rendszerünket.

Így most úgy érezzük, Sharp termékekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Hiszen elvégre a legfontosabb nekünk is a minőség. Ennél a termékcsaládnál pedig azt érezzük, a Sharp napelemek és Sharp inverterek számára a vásárlók, a fogyasztók elégedettsége az első. Így mi biztosan e mellett a márka mellett kötelezzük el magunkat a vásárlás során – tegyetek így ti is!