Nyaralás minél több holmival, ám minél kevesebb bőrönddel? Nehéz küldetés, de nem lehetetlen

Szponzorált tartalom

natúrkozmetikum
natúrkozmetikum

Amikor nyaralni indulunk, utazásunkat hosszú tervezés, pakolás, vasalás és listaírás előzi meg, mármint részemről. Legyen az kisebb belföldi utazás vagy egy komolyabb nyaralás a Karib-tengerre, ahol még ugyan sosem jártam, de nagyon szeretnék, az biztos, hogy bőröndjeinket mindig nagy gondossággal pakolom be. A ruhaneműkkel van a legkevesebb probléma, hiszen azokat lehet helytakarékosan pakolni és rendszerezni, úgy, hogy semmi ne maradjon ki. A gondot általában a pipere- és testápolási dolgaim szokták okozni, mikor már tele van a bőrönd és gondot okoz egy hajkefét, egy doboz tusfürdőt vagy egy hajformázó habot is bepakolni akár, és akkor még nem is beszéltünk a naptejről, vagy a gyerek popsikrémjéről.

Szerencsére, mint mindenre, erre is van megoldás, hiszen nagyon sok ilyen termékből lehet már kis csomagolású, pár napra elegendő kiszerelésű változatot kapni. Meglepődve és örömmel tapasztaltam, hogy nincs ez másképpen a Herbiovitnél sem, ahonnan mostanában elég sokat szoktam vásárolni. Az elmúlt időkben sokat olvasgattam arról, hogy mi is az a natúrkozmetikum, miért előnyös a használata és mik a jellemzői. Azért is fordultam a téma felé, mert mióta gyerekek vannak, engem is egyre jobban foglalkoztat a fenntarthatóság, környezetvédelem, a vegyszer- és hulladékmentes élet. Nem beszélve arról, hogy korom előrehaladtával fontos, hogy vigyázzak magamra és próbáljam magam és családom óvni a káros környezeti hatásoktól.

Ez a gondolatmenet és mentalitás, ami a Herbiovitnél megismertekkel tökéletesen passzol. Nekem már az első pillanattól kezdve rendkívül szimpatikus az, hogy újra szeretnék megismertetni és elterjeszteni az emberek között a gyógynövényekkel való gyógyítás hagyományát és sokezeréves csodáját. Teszik ezt a fenntarthatóság, az egyediség és a természetesség jegyében. Az általuk előállított készítmények nagy szakértelemmel és szaktudással készülnek el, melyek során a népgyógyászat hagyományait ötvözik a legújabb kutatási eredményekkel.

Én általában kéz- és testápolási termékeket szoktam innen beszerezni és persze a család multivitamin készleteit is innen töltöm fel hónapról-hónapra. Nemcsak natúrkozmetikumok, hanem multivitaminok, étrendkiegészítők és egészséges nassolnivalók is szerepelnek a Herbiovit kínálatában. Minden termékről képeket és részletes leírásokat találhatunk. A leírásokban található információk kitérnek az adott termék összetevőire, alkalmazási területeire is. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mit is szeretnénk, a menüben biztosan megtaláljuk a keresett dolgot, hiszen jól átgondolt, áttekinthető, logikus. Gyorskeresőt is tudunk használni a honlapon, melyet a jobb felső sarokban találunk meg.

A webáruházban vásárolni regisztrációval, vagy anélkül is lehet. A webshopban a rendelés leadása gördülékenyen megy, pár kattintás és a kívánt termék már a kosárban is van. 10.000.- Ft megrendelés felett szállítási költséget nem számítanak fel. Én elég sokat dolgozom, úgyhogy csomagjaimat általában munkahelyi címre szoktam kérni, de van lehetőség csomagpontot is választani, ha az a kényelmesebb. Fizetni előre utalással, SimplePay-jel, vagy Paypal-lal is lehet, bártan válasszuk ki a nekünk legkézenfekvőbbet. Egyébként a termékekre a készítők 100%-os garanciát vállalnak-

Én napi szinten használom a Herbiovit termékeit, és most, hogy kis kiszerelésben is elérhetőek és hozzáférhetőek, most már akkor sem kell róluk lemondanom, ha nem vagyok otthon. Mindig rakok belőlük a táskámba vagy elutazásunkkor a bőröndbe. Nagyon szeretem, mert kis helyet foglal és ugyanúgy része lehet a napi testápolási rutinnak és problémáim kezelésének, mintha otthon lennék.