DPF kipufogó rendszerek tisztítása a TRUCKDIAG Kft által.

Szponzorált tartalom

DPF kipufogó rendszerek tisztítása
DPF kipufogó rendszerek tisztítása

Sajnos már nem csak a fővárosi közlekedésre jellemző, hanem gyakorlatilag bármelyik hazai várost is nézzük, az általános tapasztalat az, hogy nem csupán bizonyos időszakokban, hanem általában akadozó a forgalom, egyre több a dugó. Ez nem csak a sofőrök idegeit viseli meg, hanem az autót is, főleg akkor, ha diesel üzemanyaggal működik, hiszen a részecskeszűrő idővel eldugul.

A DPF kipufogó tisztítás jelenti a megoldás a problémára, pontosabban arra, hogy ne kelljen ezt a fontos alkatrészt hatalmas összegekért cserélni, mikor van más lehetőség is! Mivel a városban nem tud magas fordulatszámon üzemelni az autó, az úgynevezett “kikormolása” nem lehetséges. Ritka az, aki napi szinten, de legalábbis gyakran közlekedik olyan utakon, ahol magasabb sebességhatár mellett lehet haladni. Ez pedig az imént említett eldugulást eredményezi.

Annak érdekében, hogy a DPF kipufogó rendszerek tisztítása hatékonyan mehessen végbe, olyan szervizt kell keresni, ahol rendelkeznek a megfelelő felszereléssel, eszközökkel. Nem csak a személyautók, hanem a munkagépek, tehergépkocsik esetében is szükséges a DPF kipufogó rendszerek tisztítása, amit a TRUCKDIAG KFT hozzáértéssel, hatékonyan végez el! Vannak olyan alkatrészek a fent említett gépjárművekben, amelyek meghibásodása szintén a részecskeszűrő eltömődését eredményezik. A legtöbb autós nincs ezekkel a részletekkel tisztában, ezért is jó választás a DPF szűrő, kipufogó tisztítás, melynek ára eltörpül amellett, minthogy új rendszert kelljen vásárolni!