A karibi éjszakákat idéző élmény most a Balatonon is elérhető!

Szponzorált tartalom

hajóbérlés
hajóbérlés

Neked mi jut eszedbe a karibi éjszakákról? Nekem a meleg, a tenger sós illata, a fehér homok, a tánc, a zene. A Karib-tenger egészen titokzatos, hiszen rengeteg kalózos történet játszódik itt. A legendák, mondák helyszíne, a kalózok élőhelye. Egy izgalmas része a világnak, ami nagyon más, mint amit mi, itt, Európában megszoktunk. Egy egzotikus élményekkel teli hely.

De mit szólsz, ha ugyanezt a Balatonon is átélheted? Persze nem teljesen ugyanaz az élmény, de nagyban hasonlít rá. A tenger helyett édesvíz, kalózhajó helyett vitorlás, de az élmény egészen páratlan.

Hajóbérlés a Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO – ez a hirdetés jött velem szemben, és azonnal megörültem neki.

Sejttettem, hogy nem lehetetlen vitorlást bérelni a Balatonon, de nem tudtam, hogy ilyen jó hajók közül lehet válogatni, ráadásul még több napos túrákat is ajánlanak!

Alhatunk a hajón, körbejárhatjuk vele a Balatont, és ha nem is olyan, és nem is akkora, mint a tenger, az, hogy egész nap utazhatunk, kikötőkben alhatunk, számomra a kalózok életét idézi. Szeretem a kalózokat, mindig is ki szerettem volna próbálni, hogy milyen lehet ez az életmód.

Nem olyan veszélyes, mint a Karib- tengeren, de mindenképpen egy életre szóló kaland, amiről nem szeretnék lemaradni!

Később beírtam a keresőbe is, hogy Hajóbérlés a Balatonon | 7 minőségi vitorlás elérhető áron | BalatonPRO, és megtaláltam a balatonpro.hu oldalát, egyeztettem a személyzettel és ki is béreltük az egyik 10 fős hajójukat, hogy a barátaimmal együtt körbejárjuk a Balatont, és egy felejthetetlen kalandban legyen részünk.

Hajókázásra fel!