Végre fogkorona, ezt a fogászatot nagyon ajánlom!

Szponzorált tartalom

fogkorona
fogkorona

Elég sokat beszélek a mesterképzésemről, de nem tehetek róla, most ez teszi ki életem nagyrészét. Mivel a filozófia tanszéken vagyunk, ezért sok az elmélet is, ezek az órák tipikus bölcsész-feelinget jelentenek számomra. Megadják az alapokat ahhoz, hogy eltájékozódjunk a művészeti világban (nyilván az csak előny, ha van ehhez előképzettsége valakinek), majd ehhez jönnek a gyakorlatiasabb tárgyak, amelyek közül többet is a helyi és fővárosi művészeti élet fontos képviselői tartanak (például a színház igazgatója, vagy egy múzeumi szakember, illetve az általuk meghívott további fontos személyek egy-egy óra erejéig).

De a múltkor valamennyit ki kellett hagynom az egyetemen, ugyanis fogorvosnál jártam… Nagyon profi munkát végzett a fogorvos, de azért egy fogkorona nem kis projekt, szóval bizony kellett hozzá idő. Egyébként maximálisan meg voltam elégedve mindennel, a fogorvosbudapest.info oldalon találtam rá erre a fogorvosi klinikára, és aztán ahogy megnéztem a honlapon belül a térképet és a hely nevét, rájöttem, hogy korábban már ajánlotta nekem az egyik ismerősöm őket. És milyen jól tette, most már teljesen értem, mire gondolt az alatt, hogy már soha nem menne más fogorvos ezek után.

A fogkorona már régóta téma volt nálam, de csak nem tudtam rászánni magam. Sőt, alapvetően olyan fogorvost sem találtam, aki elegendő mértékben tájékoztatott volna a fogkoronáról, és így talán érthető módon nem is mertem belevágni. A Kacsa utcai fogorvosi rendelő és a doktor úr ezt a hozzáállásomat abszolút megváltoztatta, ugyanis minden dolgozójuk maximálisan felkészült, és bármilyen felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak a páciensnek, ezt személyesen tudom tanúsítani. Itt a nagyon kellemetlennek tartott dolgoktól sem kell félni – bár természetesen az egyéni tűrésen is múlik, kinek milyen egy kezelés –, de az biztos, hogy minden beavatkozást és kezelést a lehető legkörültekintőbben és kíméletesen végeznek el.

Ha szeretnél jobban megismerkedni a szakmai teammel és a fogorvosi rendelővel, akkor ajánlom figyelmedbe a fentebb található linket – ráadásul még az árakkal kapcsolatban is tudsz tájékozódni!