A Qcells napelem panel lehet a legjobb választás!

Szponzorált tartalom

Qcells napelem panel
Qcells napelem panel

Érthető, ha olyan napelem gyártó termékeit keressük, amivel a megbízhatóság és megtérülés elérhetővé válik számunkra. A teljesítmény kulcsfontosságú a panelek esetében, ezért sem mindegy, hogy mit választunk!

A Q Cells immáron 20 éve van jelen a piacon, termékeire hosszú garanciát élvezhetünk. Ez a kiemelkedő napelem-gyártó prémium minőségű termékeket gyárt, tehát semmiképp sem olcsó megoldásokat kínál, ám mindenképp megéri a minőséget választani.

Idővel a használatból fakadóan számolnunk kell némi degradációval. Ám közel sem mindegy, hogy ez milyen mértékben történik. Ami a Qcells napelem panel sajátossága, hogy 25 évet követően is az eredeti teljesítmény 86%-án képesek működni! Ha belegondolunk, akkor ez idő alatt bővel meg fog térülni a napelemre fordított pénz.

Q.ANTUM technológia saját fejlesztésű, ezt használja a gyártó a napelemeiben. A célja a napelemek hatékonyságának és általános teljesítményének növelés, melynek köszönhetően, jobb energiahozamot élvezhetünk akkor is, ha gyenge fényviszonyok jellemzőek. Márpedig a napelemek ellensége pontosan ez! Szerencsére a Qcells napelem panel esetében nem kell ettől tartanunk, hiszen kimagasló hatékonyságra számíthatunk általa!

A Qcells napelem panel hátulján egy speciális nano réteg van, ami úgy működik, akár egy tükör. Azok a napsugarak, amelyek egyébként áthaladnának a cellákon, ennek a tükör rétegnek a segítségével verődnek vissza. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy még több energiát nyerhessünk a különleges panelek által.

A Qcells panelek nagy hatékonyságukról ismertek, jelentős mennyiségű napfényt képesek elektromos árammá alakítani. Ezek a panelek különösképp jó választásnak bizonyulnak akkor, ha korlátozott hely áll rendelkezésre vagy ha az energiatermelés maximalizálása a prioritás.

Monokristályos és polikristályos megoldásokat egyaránt kínál a gyártó, így a felhasználók egyedi igényeiknek megfelelően választhatnak a termékek közül. Míg egyes helyeken az egyik, addig más helyszínen a másik változat tud jobban teljesíteni. A teljesítmény pedig mint említettük, rendkívül fontos annak érdekében, hogy minél előbb megtérülhessen a napelem!

Ebből a szempontból a Qcells napelem panelekben megtalálható minden, ami csak kell egy megbízható rendszerhez, egy olyan napelemhez, ami évtizedeken át képes magas hatásfokkal termelni az energiát. A gyártó termékeit megtalálja a Solar Napelem Nagyker kínálatában!