9 személyes mikrobusz bérlés Budapesten.

Szponzorált tartalom

mikrobusz bérlés
mikrobusz bérlés

A munkahelyemen a cég külföldi partnerétől jöttek hozzánk Budapestre vendégek. A kapcsolatépítés, kapcsolattartás nagyon fontos a cégnél, ezért igyekeztünk kihozni a maximumot a vendégeink ittlétéből. Programokat szerveztünk nekik, vacsorázni voltunk, megmutattuk nekik a város legfőbb látványosságait.

De mielőtt még megérkeztek volna meg kellett oldani az elszállásolásukat, valamint az utaztatásukat, hiszen mégsem akartuk, hogy a villamoson töltsenek órákat, míg eljutnak egyik helyről a másikra. Így alakult, hogy rábukkantunk az MV TRAVEL mikrobusz bérlés szolgáltatásaira, ami lényegében személyszállítás saját sofőrrel.

Gyakorlatilag 4 napra bérelt autónk és sofőrünk volt, aki gondoskodott róla, hogy mindenki kényelemben utazhasson, valamint, hogy időben megérkezzenek a kívánt helyszínekre. A mikrobusz bérlés egyébként bármilyen más esemény kapcsán jó megoldás, hiszen nem kell azon gondolkodni, hogy ki vezessen, hány autóra lesz szükség, ha esetleg 9-12-en vagy akár többen szeretnénk együtt utazni valahová.

Érdekesség, hogy egyben reptéri transzfert is igénybe vehettünk általuk, aminek köszönhetően csak azoknak kellett osztozni az utastéren, akik egy csoportot alkottak, nem volt szükséges idegenekkel együtt utazni a reptérről a szállodába és ugyanígy visszafelé.

Ami jellemzi ezt a szolgáltatást, hogy nagyon kényelmes és nem utolsó sorban praktikus. Egy-két helyen ugyanis kicsit tovább elidőztünk, mint azt terveztünk. De hát ez ilyen, szerencsére nem kellett rohanni sehová. A mikrobusz bérlés szolgáltatás lehetőséget nyújt rá, hogy 9-12-18 személyes kisbusszal vállalkozhassunk rövidebb, illetve hosszabb utakra. Mint megtudtuk, nem csak Budapesten, hanem az ország területén bárhol, sőt akár külföldre is igénybe vehetjük ezt a lehetőséget, ezért ha legközelebb is hasonlóképp vendégekkel számolhatunk, akkor már nem kérdés, hogy kihez fordulunk. Ahogyan az sem, hogy esetleg máshová, más hazai városokat is bemutatunk a látogatóknak.